Sorg er kærlighedens pris

Sorggruppen ved Bellahøj Kirke er altid åben for henvendelse fra mennesker, der har været igennem vanskelige tab, uanset det måtte være forældre, et barn, venner eller en partner.  Sorg er ikke en sygdom, men snarere medicin. Den er kærlighedens pris.

Gruppen ledes af sorgterapeut Marianne Meyer, som fortæller: ”I kirkens sorggruppe er der rum for at blive lyttet til - helt uden forbehold, og man får den tid man har brug for. Hver enkel får lov til at ”være på” uden at de andre i gruppen kommenterer. Og der er selvfølgelig tavshedspligt for alle."

I gruppen er der maksimalt plads til 5 deltagere. Man slutter sit forløb, når man kan mærke, at man er klar til at gå videre i livet, og dette varierer fra menneske til menneske. Gruppen mødes hver 14. dag, onsdag eftermiddage.

sorgterapeut og socialrådgiver Marianne Meyer

For yderligere information kontakt Marianne Meyer på e-mail: thye.mye@gmail.com  eller tlf. 40 97 55 20.

Træffes dagligt mellem kl. 17.00-19.00.

Online sjælesorg

Sjælesorg

Via sjælesorg.nu kan du kontakte en præst for at få sjælesorg, enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer.

Sorgvejviser

Er du efterladt, og har du brug for hjælp og støtte i din sorg? Her finder du en vejviser over gratis sorggrupper i hele landet, for efterladte efter dødsfald. Søg og klik dig frem via geografi, alder og type af tilbud.

www.sorgvejviser.dk